Jsme degustace
českých chutí
Ochutnejte
EN
English Praha Plzeň Brno

Oldřich Sahajdák

šéfkuchař

Kromě profesních zkušeností z Německa, Itálie, Portugalska a Nového Zélandu rozvinul své kuchařské základy studiem prestižních kuchařských kurzů C.I.A. (Culinary Institute of America). Deset let zkušeností na pozici Executive Chef restaurací Ambiente z něj učinilo vynikajícího kuchařského manažera s darem motivovat kolektiv k opravdovému zájmu o kuchařské umění a zároveň k pokoře. Je velkým zastáncem a propagátorem české kuchyně. Je spolumajitelem restaurace a kuchařský tým vede od jejího otevření na podzim v roce 2006.

Tomáš Brosche

generální manažer

Po hotelové škole v Praze absolvoval jazykový kurz v britském Peterborough. Znalosti a zkušenosti získával a rozvíjel v michelinové restauraci Allegro hotelu Four Seasons, kde působil šest let. Absolvoval kurz Remarkable service na C.I.A. (Culinary Institute of America). V rámci projektu odborného vzdělávání pracovníků gastronomie působí jako školitel se specializací na obsluhu a servis.

Kateřina Phillips

manažerka restaurace

V oblasti gastronomie se začala pohybovat už na střední škole. A to jak v rodném Znojmě, tak i v nedalekém Rakousku. Nejvíce zkušeností však získala v New Yorku, kde při studiích angličtiny pracovala jako servírka ve dvou italských restauracích na Manhattanu a později jako floor manager. Neustále se vzdělává a navštěvuje školení zaměřená na perfektní obsluhu. V restauraci La Degustation Bohême Bourgeoise pracuje od října 2010, na pozici manažerky restaurace od března 2011.

La Degustation Bohême Bourgeoise
Haštalská 18
110 00 Praha 1
boheme@ambi.cz

+420 222 311 234
Rezervace přijímáme po 15. hodině.

Restaurace má kapacitu 40 míst.

Zobrazit na mapě
Otevírací doba
Út–Ne18:00–24:00